Copenhagen cruise X IDA bryggen

Hold nu op, hvor er vi er beæret og ydmyge over at se så mange af jer deltage i vores cruise! Vi havde ikke i vores vildeste drømme forestillet os, at vi kunne fylde hele Kalvebod brygge op med klassiske biler, men ikke desto mindre var det tilfældet.

Fredag d. 7 august blev København endnu en gang fyldt til renden med veteranbiler! Kogens Nytorv har aldrig været flottere at køre rundt om og Langelinje har aldrig før været spærret med så mange klassiske biler. Vi er stadig lidt i tvivl om det var aftensolen eller de mange fine biler, som gør os varme om hjertet, når vi tænker tilbage på denne aften.  

Solskin og højt humør

Solen bragede der ud af og genspejlede sig i de mange fine lakeringer. Duften af uforbrændt benzin overtog hurtigt den friske luft, Juke Joint jumpers spillede op til dans og IDA bryggen langede mad og drikke over diske, og satte for alvor den rette stemning.


Vi havde en stor drøm om at skabe et kæmpe ”Spark dæk træf” inden cruiset, hvilket må siges lykkedes med jeres hjælp! Der var en fornøjelse at se så mange forskellige biler samlet på en plads. Der var alt fra en ældre Mercedes Unimog til store amerikanske flydere til ombyggede hot-rods og svenske ragga biler.           

 

 Vi var så heldige at Jason Watt havde tømt hans garage for klassiske biler og trillede forbi i hans 1966 Ford Mustang fastback og blank sorte Mercedes 250CE. Det var en ren fornøjelse at se de to perler cruise rundt i de københavnske gader.

Findes der noget bedre end at cruise med ca. 500 andre veteranbiler?

Det er et spørgsmål vi nemt kan svare på. NEJ det gør der ikke. Det er en oplevelse uden lige at cruise med så mange andre biler og særligt med så mange forskellige veteranbiler. Alle veteranbiler var velkomne til cruiset, hvilket også kunne ses, der var en god blanding af europæiske, amerikanske og lidt japanskebiler der sammen skabt en mindeværdig aften.

 

Solen gik langsomt ned over Danmarks hovedstad og lyset fra alle reklamesøjlerne blev tændt på Vesterbrogade og gav den perfekte scene at cruise på. Selvom solen var gået ned var der stadig masser af biler ude.

Copenhagen cruise blev langsomt lavet om til Copenhagen night cruise og sikke en overgang! Synet af de ældre biler med fuldt lys på i de københavnske gader, kan få alle Co2 fanatikere til kunne lide gamle veteranbiler.

Vintage Steel copenhagen cruise 2.0

Har du nogle ideer, andre lokationer mm. så tøv ikke med at skrive til os! Vi vil gerne have nogle inputs, så vi kan få skabt det bedste cruise i Danmark!! Det er kun med jeres hjælp, opbakning og flotte biler at vi kan få skabt et endnu bedre cruise.

Se alle billederne fra Eventet herunder!
Og bliv endelig ved med at scrolle nedad! Der er hele 3 gallerier indtil videre, fyldt med billeder fra aftenen.

  1. Galleri er af fotografen Mathias Snedled

 2. Galleri er af fotograf www.andersbrinckmeyer.dk

3 album af fotograf Thomas Bjergdal

 

Forrige
Forrige

Jyllandstur part 1

Næste
Næste

Klassiker tirsdag på Toldboden