fbpx

NIGHT CRUISE I ROSKILDE

Night crusie Roskilde

Lørdag d. 13 april blev der for alvor åbnet op for sæsonen i Roskilde!

Roskilde amerikanerbilklub stod endnu en gang for et night cruise træf i Roskilde på Københavnsvej ved McDonalds. På trods af at temperaturen ikke lige frem sagde forår og sommer, havde mange alligevel valgt at deltage i træffet.


Godt omkring 200 amerikanerbiler var mødt op for at starte sæsonen op med manner. Dækrøg, buldren og hyggesnak gjorde at denne ellers kolde lørdag aften, blev til en perfekt aften med bilerne i centrum.

P-pladsen var proppet med detroit jern der mindede om en bland selv slikbutik, fra da man var barn. Alt fra 50ér til nyere amerikanerbiler var at finde på pladsen og langs Københavnsvej.

Fortovet ud til vejen var proppet med tilskuere, der mere end gerne ville have lugten og synet af forår for bilentusiaster.

Vejen blev hurtigt malede til med sorte streger og luften fyldt med den helt dyre røg! En bedre opstart kunne vi ikke ønske os! Vi er spændte på at se, hvad denne sæson vil bringe af hyggelig og fede træf.

Man får sommerfugle i maven ved tanken om at sommeren er på vej og man igen kan komme ud og trille på de danske landeveje. Jeg stod selv med en kæmpe motivation, for at komme op i min garage og få færdiggjort de små vinterprojekter, som jeg ikke lige hvade nået over vinteren.

I kan se meget mere til Roskilde ABC og deres events her.

Vi glæder os helt enormt til at sæsonnen og vejret for alvor kommer i gang og vi kan se endnu flere af jeres fede slæder ude på vejene.

-Vintage Steel  

No comments yet! You be the first to comment.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *