fbpx

CARS’N’COFFEE

Ferrari, cars and coffee

CARS’N’COFFEE er et koncept der er kommet for at blive!

I søndags lød startskuddet for den første CARS’N’COFFEE hos Formula Automobile i Lyngby. Formula Automobiler er officiel forhandler af Ferrari og Maserati, og havde åbnet op for deres skønne nye showroom, der er fyldt med nyere fristelser inden for super biler.

P-pladsen rundt om huset blev fyldt med mere end 75 nye og vintage biler, som gav masser af kulør til Formulas nye hus. Duften af uforbrændt benzin blandet med lyden fra de mange unikke biler dannede en perfekt ramme for årets første CARS’N’COFFEE i Lyngby.  

Cars and coffee
Kaffe vognen er godt fyldt

Vi kører af motorvejen, og er her ikke et sekund i tvivl om, at vi er ankommet til det rigtige sted. Formulas nye bygning, rager op i højden, hvor man kan skimte en rød Ferrari F40 i øverste hjørnevindue.
Da vi triller om hjørnet, er der allerede fyldt helt op med biler på parkeringspladsen, og bilhjertet begynder at banke hurtigere.
Der første vi bliver mødt af, er et guddommeligt syn af Ferrarier der er linet op på en snor lige linje. Her holder der en Ferrari 348tb, som pryder indkørslen og hvor man næsten kan dufte læder indtrækket og den uforbrændte benzin.
Vores kameramand var på hårdt arbejde, da man knap kunne gå 2 skridt før der skulle tages et nyt billede. Der var nemlig et hav af forskellige klassiske biler fra hele verden, der sammen gav os en stor oplevelse. Det er noget helt særligt når, man kan opleve alt fra en ældre Ferrari Dino til BMW M1 til en Fiat 127 på den samme p-plads.

Porsche carrea

Humøret var højt og stemningen var god. Alle var der ud fra samme grund nemlig at dele passionen og glæden ved biler. Der gik hurtigt bilsank i den imens, vi stod og nød vores varme kaffe i forårsolen.
Der blev også hurtigt spidset øre og lugtesansen blev stimuleret, i det en af de mange biler blev startet op, og trillede ud af matriklen, hvor der selvfølgelig blev trykket lidt ekstra til pedalen.
Fristelsen for at vise hvad sin bil kan er også stor, da der stod mennesker linet op langs vejen, for at høre de skønne biler give lyd fra sig.

cars and coffee

Hvis du sidder, og tænker at du skal med til Formulas næste CARS’N’COFFEE event, kan du se mere til det her og samtidig tilmelde din bil på https://www.formulaauto.dk/events/2019/carsncoffee/

Hvis du ikke vil gå glip af mange af sommerens træf og events, kan du se mere inde på ViaRETROs kalender her.

No comments yet! You be the first to comment.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *