fbpx

Hvem er VintageSteel.

Vintage Steel siger det dig noget? nej ikke endnu, men det vil det!

Vi hedder Thomas og Emil. Sammen har vi startet Vintage Steel Magazine.  Vi er 2 unge mennesker med benzin i blodet og en passion der bare brænder for ældre biler.

Vi elsker biler og motorcykler samt livsstilen der følger med,  og vi vil dele vores passion for lige netop dette med jer! Vi vil give jer de gode baggrundshistorier omkring de biler, vi tager ud og kigger på samt dele vores oplevelser og restaureringer med jer.

I kan her få et lille indblik i det vi ligger og roder med samt lidt af vores baggrundshistorie. 

Emil har kastet sin kærlighed over ældre amerikaner biler.

Lige nu roder han med en Dodge Coronet fra 1967 som i senere vil få historien om. Han er vokset op med veteranbiler, som både har være amerikanske og europæiske, og har siden han lå i barnevogn være med på værkstedet.

Thomas har siden han købte en motorcykel i Vietnam, været forelsket i de 2 hjulede.

Når han ikke kører rundt på sin røde Yamaha XJ 600, så er han igang med at restaurere en 1979 Volkswagen T3 sammen med hans familie. Når han ikke er igang med det, er han freelance fotograf, hvor han tager billeder af biler og motorcykler for private og for Bilmesser.dk.

Få opdateringer om nye historier, billeder og film på vores Facebook her og se vores videoer på youtube her.

Vi håber i vil være med til at dele jeres passion for biler med os, så vi sammen kan få skabt et fedt sted for alle os der elsker vintage steel.

No comments yet! You be the first to comment.