fbpx

Swapmeet hos American Car Club Copenhagen

Personbil, 1957 Chervolet Bel Air

Vi lagde i lørdags vejen forbi en af Danmarks ældste amerikanerbilklubber, der har klubhus på Amager i København. Her åbnede de portene op til deres p-plads, som var fyldt med borde, bagagerum, trailere med værktøj og hvad man ellers kunne ønske sig til sin amerikaner.

Flere havde valgt at hive deres amerikanerbiler ud af garagen!

Flere af de besøgende havde valgt at tage en lørdags tur i deres amerikanerbil, hvor vi blandt andet kunne nyde synet af denne 66 Ford Mustang.

Selvom meget foregik udenfor havde American car club Copenhagen alligevel valgt, at slå dørene op for deres hyggelige indendørs klublokale. Det gav de besøgende mulighed for at komme ind og få varmen samt få stillet sulten.

1957 Chervolet Bel Air

Denne fine Chervolet fra 57 var bl.a. en af de amerikanerbiler der trodsede kulden og lagde vejen forbi stumpemarkedet. Bel Air’en står som et suttede bolsje, med den lysegrønne farve som var gennemgående både ude som inde i veteranbilen.
Vi tror sjældent at vi har set så fantastisk flot et eksemplar, hvor alle detaljer er perfekte fra A-Z.

I kan se mere til hvad ACC laver og læse mere om klubbens historik her.

Et af de arrangementer som klubben afholder, er Turtle Ball Run & Meet. Turtle Ball Run & Meet er et af de cruise der er rigtig højt prioriteret blandt amerikanerbils entusiasterne.
Vi vil gerne støtte op om arrangementet, og vi opfordre derfor alle amerikanerbils ejere om at deltage til dette super fede cruise.

Vi har samlede et lille galleri med nogle af de fede amerikanerbiler der havde lagt vejen forbi. Vi glæder os til sæsonen for alvor går igang, så vi kan begynde at se mange flere klassiske biler på vejene.

Og så kan I se frem til mange flere amerikanerbiler, hvor vi blandt andet vil bringe historier fra en række af medlemmerne hos ACC.

  • Hilton
    05/04/2019 - 5:49 pm

    These are in fact impressive ideas in about blogging.
    You have touched some good factors here. Any way keep up wrinting. https://caferule.com/

    0Vote Up0Vote Down

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *